Tekstiiliteollisuus Oy

Austermann
Schoeller
teetee logo
Tekstiiliteollisuus Oy on vuonna 1934 perustettu lankojen ja käsityötarvikkeiden tukkuliike. Yrityksellämme on myös oma myymälä teetee SHOP, Porvoossa.

teetee-langoille, -lehdelle ja neulemalleille on myönnetty Design from Finland –tunnuksen käyttöoikeus. Se on tunnustus ahkeralle työlle laadukkaiden tuotteidemme parissa. Haluamme jatkossakin tarjota uusia inspiroivia ja laadukkaita tuotteita – erityistä laatua, erityisesti Sinulle! 

Omien teetee- lankojen lisäksi edustamme alan parhaita tuotemerkkejä. Tuomme maahan englantilaisia Sirdar ja Sublime lankoja, saksalaisia Schoeller&Stahl/Austermann sekä Lamana -lankoja. Valikoimissamme on myös Addin sekä Knit Picks puikot, koukut ja tarvikkeet.

Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja Ruotsin. teetee  SHOPit, teetee–myymälät ja muut käsityöliikkeet tarjoavat laajan lankavalikoimamme lisäksi parasta asiantuntemusta ja palvelua kuluttajalle. 

Vahva yhteistyö erikoisliikkeiden ja median kanssa ovat voimavaramme ja takaavat yrityksemme kasvun ja kehittymisen myös jatkossa!