teetee SHOP

AVOINNA:  ma-pe  10-18, la 10-16 (heinäkuussa su 12-16)

 
Shop yleiskuva 

teetee SHOP sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa, Simolinin talossa, joka on yksi Suomen vanhimmista tavarataloista.

Myymälän 400 neliötä on jaettu käsitöiden, sisustuksen sekä näyttely- ja työpajatoimintojen kesken. Lisäksi voit levähtää sohvallamme  ja lukea rauhassa uusimmat käsityölehdet tai vain nauttia myymälämme tunnelmasta.

Tekstiilejä

 

 SISUSTUSTEKSTIILIT
Myymälämme valikoimassa on laaja valikoima tyylikkäitä sisustustekstiilejä ja huopia mm.  kotimaisilta Lapuan Kankureilta ja  Ani-Deeltä.

 

Koti ja keittiö

KOTI JA KEITTIÖ
Scandinaavista arkipäivän designia edustavat Muurlan Muumi- mukit,  Sagaformin ja Cult Designin tuotteet. Keittiö-tuotteiden valikoimasta löytyy persoonallisia lahjoja ja piristystä oman kodin arkeen. Ekologisten tiskiliinojen valikoima on laaja.


Spa

SAUNA JA SPA
Lapuan Kankureiden saunatekstiileillä ja kotimaiset Osmian saunasaippuoilla luot tunnelmaa ja tuoksua kotisaunaan tai mökille.

Souvenirs

ERÄTUOTTEET JA MATKAMUISTOT

Kotimaiset ja norjalaiset neuleet sekä käsityönä valmistetut perinteiset puukot ovat mieluisia lahjoja ja matkamuistoja.  Myymälämme laajasta Marttiini -tuotteiden valkoimasta löydät  puukot ja veitset metsästykseen, kalastukseen, kalan käsittelyyn ja keittiöön.

VAATETUS JA ASUSTEET
Porvoolaista käsityötä edustaa Ateljé Pirjo Kokljuschkinin uniikit ja ajattomat hatut ja viitat. Kainon valmiit neuleet ja huivit sekä Pompulan trikootuotteet ovat uusia merkkejä vaateosastollamme.

KYNTTILÄT JA LYHDYT
Kynttiläosastomme on laajentuntu! Maria Drockila shop in Shop - myymälän löydät meiltä ympäri vuoden. Liäksi valikoimissamme on kauniita lyhtyjä eri valmistajilta sekä Broste Copehagen - peruskynttilöitä.

herkut

HERKUT
Hillot, karamellit, maustekahvit ja teet ovat Porvoolaisen Hommanäsin, Aaro Forsmanin, Mokka Mestareiden,
Myös kotimaiset ruistuotteet kuuluvat herkkupöytäämme. Kokoa herkkukoriin viemisiksi hilloja, hellaleipää, tuoksuvaa teetä ja karamelleja.

langat 

LANGAT JA KÄSITYÖTARVIKKEET

teetee SHOP on lankojen aarreaitta! teetee SHOP on Tekstiiliteollisuus Oy:n oma vähittäismyymälä ja näin ollen siellä on maahantuojan koko laaja valikoima ja lisäksi muita markkinoilla olevia käsityötuotteita.

Meiltä löydät upean valikoiman lankoja ja käsityötarvikkeita;  Neulojille teeteen, Sirdarin,  Sublimen, Schoeller&Stahlin ja Austermannin neulelankoja. Nyt myös kotimaisia Pirtin Kehräämön karsta- ja hahtuvalankoja sekä ranskalaisia Phildarin ja Plassardin tuotteita. Virkkaus-, nypläys- ja kirjontalangat, käsityöpakkaukset ja –kankaat.  Työvälineet neulontaan ja kudontaan, napit ja ompelulangat.  Kaikki Tekstiiliteollisuus Oy:n kudontalangat, matonkuteet ja poppanat.

Alennuskoreistamme löydät aina maahantuojan valikoimista poistuvia lankalaatuja edulliseen hintaan huimilla 30-50 % alennuksilla!

Myymälässämme on laaja valikoima teeteen, Sirdarin ja Sublimen neulemallilehtiä. Lisäksi voit ostaa meiltä Lehtipisteen kaikki kotimaiset sekä ruotsiksi ja englanniksi ilmestyvät neulelehdet.

YHTEYSTIEDOT:
teetee SHOP
Rihkamakatu 2
(Simolinin talo)
06100 PORVOO

puh. (019) 581 111
teetee.shop(at)tekstiiliteollisuus.fi

AVOINNA:  ma-pe  10-18, la 10-16, marras-joulukussa sekä heinäkuussa su 12-16

VERKKOKAUPPA: teeteeshop.fi

FACEBOOK https://www.facebook.com/teeteeSHOPporvoo

teetee-shop on olemista, elämistä ja tekemistä!

Vanhan Porvoon Kauppiasyhdistyksen facebook -sivut