Tekstiiliteollisuus Oy

Tekstiiliteollisuus Oy on vuonna 1934 perustettu lankojen ja käsityötarvikkeiden tukkuliike. Yrityksellämme on myös oma myymälä teetee SHOP, Porvoossa.

teeteeVuodesta 2004 olemme tuottaneet omia teetee-lankoja, joiden materiaalit ovat pääasiassa ihastuttavia luonnonmateriaaleja sellaisenaan tai sekoitteena. Meitä inspiroi niin lankojen kuin neulemallienkin suunnittelussa Suomen puhdas ja kaunis luonto ja lankamme sopivat pohjoisiin olosuhteisiin sukkiin, asusteisiin sekä lasten ja aikuisten neuleisiin. teetee langoille, -lehdelle ja neulemalleille on myönnetty Design from Finland –tunnuksen käyttöoikeus. Se on tunnustus ahkeralle työlle laadukkaiden tuotteidemme parissa.  Haluamme jatkossakin tarjota uusia inspiroivia ja laadukkaita tuotteita. Erityistä laatua, erityisesti Sinulle!

Omien teetee- lankojen lisäksi edustamme alan parhaita tuotemerkkejä. Tuomme maahan englantilaisia Sirdar ja Sublime lankoja, ranskalaisia DMC:n lankoja ja tarvikkeita, saksalaisia Schoeller&Stahl/Austermann sekä Lamana -lankoja. Valikoimissamme on myös Addin sekä Lykke puikot, koukut ja tarvikkeet.

Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja Ruotsin. teetee SHOPit, teetee–myymälät ja muut käsityöliikkeet tarjoavat laajan lankavalikoimamme lisäksi parasta asiantuntemusta ja palvelua kuluttajalle.

Vahva yhteistyö erikoisliikkeiden ja median kanssa ovat voimavaramme ja takaavat yrityksemme kasvun ja kehittymisen myös jatkossa!

Austermann
Schoeller
Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää