teetee SHOP Porvoo

TEETEE SHOP ON OLEMISTA, ELÄMISTÄ JA TEKEMISTÄ!
AVOINNA:
  ma-pe  10-18, la 10-16 (kesä-heinä-, marras- ja joulukuussa su 12-16)

teetee SHOP sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa, Simolinin talossa, joka on yksi Suomen vanhimmista tavarataloista. Myymälän 400 neliötä on jaettu käsitöiden, sisustuksen ja työpajatoimintojen kesken. Lisäksi voit levähtää sohvallamme  ja lukea rauhassa uusimmat käsityölehdet tai vain nauttia myymälämme tunnelmasta. Tapahtumakalenterin löydät tästä.

SHOP      Shop_punaista

SISUSTUSTEKSTIILIT
Myymälämme valikoimassa on laaja valikoima tyylikkäitä sisustustekstiilejä kattaukseen, olohuoneeseen ja saunaan sekä huopia ja shaaleja. TUOTEMERKIT: Lapuan kankurit, Ani-Dee, Klippans Yllefabrik, Linum, Mummo - tyynyliinat.

 

      
KOTI JA KEITTIÖ
Scandinaavista arkipäivän designia edustavat Muurlan Muumi- mukit,  Sagaformin ja Cult Designin tuotteet. Keittiö-tuotteiden valikoimasta löytyy persoonallisia lahjoja ja piristystä oman kodin arkeen.

 

      

SAUNA JA SPA
Lapuan Kankureiden saunatekstiileillä ja kotimaisilla Osmian saunasaippuoilla luot tunnelmaa ja tuoksua kotisaunaan tai mökille.

 

Marttiini

ERÄTUOTTEET JA MATKAMUISTOT

Käsityönä valmistetut perinteiset puukot ovat mieluisia lahjoja ja matkamuistoja.  Myymälämme laajasta Marttiini -tuotteiden valkoimasta löydät puukot ja veitset metsästykseen, kalastukseen, kalan käsittelyyn ja keittiöön.

 

Kaino_neuletakki  Kaino_talvihuivi    Kaino tunika ja leggarit
VAATETUS JA ASUSTEET
Lapuan kankureiden viitat ovat lämpöisiä lahjoja.  Kainon valmiit neuleet ja huivit ovat uusia tuotteita vaateosastollamme.

 

 

 

Shop kynttilöitä      

KYNTTILÄT JA LYHDYT
Kynttiläosastomme on laajentunut! Valikoimissamme on pitkiä- ja pöytäkynttilöitä mm. seuraavilta kotimaisilta ja scandinaavisilta merkiltä: Paratiisipaja, Anki/ Maija Peltonen, Kalevantuli, Puttipaja, Punatuli, Ljusboden sekä käsin tehtyjä Ahvenanmaalaisia 3- ja 5-haaraisia kynttilöitä.  Lisäksi valikoimissamme on kauniita  Lyhtytalon ja Weisteen lyhtyjä  ja mansetteja sekä Broste Copenhagen - peruskynttilöitä. Kauniit Paper Designin ja Ihr:n servetit sesongin väreissä löytyvät myös samalta osastolta!

 

teeteeSHOP_omenakanelitee      
HERKUT
Herkkupöytämme notkuvat erilaisia hilloja, näkkileipiä, teetä, kahvia, karamelleja ja suklaata. Jouluun kuuluu ehdottomasti Vanhanajan Glögi. Kokoa herkkukoriin viemisiksi hilloja, hellaleipää, tuoksuvaa teetä ja karamelleja.

 

       

LANGAT JA KÄSITYÖTARVIKKEET
teetee SHOP on lankojen aarreaitta! teetee SHOP on Tekstiiliteollisuus Oy:n oma vähittäismyymälä ja näin ollen siellä on maahantuojan koko laaja valikoima ja lisäksi muita markkinoilla olevia käsityötuotteita. Lähes koko käsityötarvikevalikoiman näet verkkokaupastamme www.teeteeshop.fi .

Meiltä löydät upean valikoiman lankoja ja käsityötarvikkeita;  Neulojille teeteen, Sirdarin,  Sublimen, Schoeller&Stahlin ja Austermannin neulelankoja. Nyt myös kotimaisia Pirtin Kehräämön karsta- ja hahtuvalankoja sekä ranskalaisia Phildarin ja Plassardin tuotteita. Virkkaus-, nypläys- ja kirjontalangat, käsityöpakkaukset ja –kankaat.  Työvälineet neulontaan ja kudontaan, napit ja ompelulangat Addin, Knit Picksin ja Prymin valikoimista.  Kaikki Tekstiiliteollisuus Oy:n kudontalangat, matonkuteet ja poppanat. Alennuskoreistamme löydät aina maahantuojan valikoimista poistuvia lankalaatuja edulliseen hintaan huimilla 30-50 % alennuksilla!

Myymälässämme on laaja valikoima teeteen, Sirdarin ja Sublimen neulemallilehtiä. Lisäksi voit ostaa meiltä Lehtipisteen kaikki kotimaiset sekä ruotsiksi ja englanniksi ilmestyvät neulelehdet.

 

 

YHTEYSTIEDOT:
teetee SHOP
Rihkamakatu 2
(Simolinin talo)
06100 PORVOO

puh. (019) 581 111
teetee.shop(at)tekstiiliteollisuus.fi

AVOINNA:  ma-pe  10-18, la 10-16, marraskuussa su 12-16. Joulukuussa jouluaattoon saakka ma-la 10-18, su 10-16.
(Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 sekä jouluna 24.-26.12.2017  suljettu.)

VERKKOKAUPPA: teeteeshop.fi

FACEBOOK


VANHAN PORVOON KAUPPIASYHDISTYS

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää