Tekstiiliteollisuus Oy

teeteeTekstiiliteollisuus Oy är en finländsk importör och grossist inom handarbetsbranschen. Företaget grundades i Helsingfors år 1934. Vi verkar idag i Borgå och sysselsätter 11 personer.

Vi importerar kvalitetsgarner och tillbehör främst från olika länder i Europa. Vi representerar Englands största garnleverantör Sirdar och tyska Lamana och Schoeller&Stahl/Austermann i både Finland och Sverige.

Vi marknadsför också garner under vårt eget teetee märke. Vi satsar främst på rena naturmaterial, kvalitet och god design. Bekanta Dej med teetee garnerna på våra webbsidor. Vi ger ut en egen teetee webbtidning fyra gånger per år på finska. Tidningen innehåller 25-30 garnmönster och du hittar dem alla på svenska på våra webbsidor under gratis mönster.

Nätet av återförsäljare täcker hela Finland och Sverige. Det intensiva samarbetet med specialaffärer och media kombinerat med produkter av hög kvalitet är våra kraftresurser. Den sakkännedom, handledning och det vida garnsortimentet handarbetsaffärerna har garanterar bästa möjliga betjäning för konsumenten.
Hoppas att Du finner det Du önskar i vårt omfattande sortiment.

Vi erbjuder unika kvaliteter – speciellt för Dig!

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää