« Takaisin ohjeluetteloon

  • teetee Cacao

    Hapsullinen ponchohuiviCAC62

    Malli:
    Tekstiiliteollisuus Oy
    Koko: yksi koko, takakappaleen leveys 105 cm, pituus keskeltä takaa niskasta 60 cm +hapsut, etukappaleiden pituus 65 cm + hapsut
    Langanmenekki: teetee Cacao valkoinen (1), 200 g, (100 g / 500 m , 89 % alpakka, 11% polyamidi), hapsuihin teetee Alpakka luonnonvalkoinen (100) 50 g, (50 g / 166 m, 100 % alpakka),
    Puikot: nro 7 tai käsialan mukaan
    Mallineuleet: sileää oikeaa, 2 nurjan s:n pystyraidat reunoissa
    Tiheys: 14 s = 10 cm
    Muuta: Virkkuukoukku nro 3,5

    Etukappaleet
    Luo 75 s.  1.krs (Oikea puoli) Neulo 3 o, 2 n, neulo oikeaa kunnes puikolla on jäljellä 5 s. Neulo 2 n 3 o. 2.krs Neulo 3 n, 2 o, neulo nurjaa kunnes puikolla on jäljellä 5 s. Neulo 2 o 3 n. 
    Toista kerroksia 1-2, kunnes kappaleen korkeus on 65 cm. Jätä silmukat odottamaan ja neulo toinen samanlainen kappale.

    Takakappale
    Yhdistä kappaleet samalle puikolle. =150 s. Jatka ulkoreunoissa reunuksen neulomista kuten aiemmin. Neulo kappaleen keskellä nurjat s:t jatkossa oikeaa. Kun ensimmäisen etukappaleen silmukoista on jäljellä 3 s, ota ne apupuikolle työn eteen. Neulo apupuikon 1. s toisen etukappaleen 1. s:n kanssa yhteen, toista vielä 2x. Etukappaleiden sisäreunan 3 oikeaa s menevät päällekkäin. =147 s. Neulo kunnes takakappaleen korkeus on 60 cm. Päätä s:t. Virkkaa taka- ja etukappaleiden helmaan 1 krs kiinteitä silmukoita. Päättele langat.

    Hapsut
    Leikkaa Alpakasta 30 cm pitkiä pätkiä. Ota vuorotellen joka toiseen hapsuun 3 ja joka toiseen hapsuun 4 lankaa. Aseta lankanippu kaksinkerroin ja vedä lenkki virkkuukoukulla helman toiseksi reunimmaisen silmukan läpi. Ota hapsujen päät koukulle ja vedä ne lenkin läpi. Tee vielä hevosenhäntäsolmu ja kiristä se hapsun juureen. Kiinnitä hapsu joka toisen silmukan kohdalle.

    Lanka- ja ohjetiedustelut:
    Tekstiiliteollisuus Oy puh. (019) 529 2100, www.tekstiiliteollisuus.fi

    Tuotekoodi: CAC162

Sivustomme käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää